Ωράριο λειτουργίας ιατρείου

 Δευτέρα-Παρασκευή

 πρωινές ώρες

10.00πμ-13.30μμ

απόγευμα

18.00μμ-21.00μμ

 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

 Οι πρώτες μου σπουδές μετά το γυμνάσιο και το λύκειο αφορούσαν την φυσικοθεραπεία όπου αποφοίτησα απο το Ιστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης "ΠΑΣΤΕΡ"(διάρκειας 2 ετών) με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ.

 Στη συνέχεια σπούδασα στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο Σόφιας όπου και αποφοίτησα το 2001 με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ. Τον Ιούνιο του 2002 αναγνώρισα το πτυχίο μου από την πρώτη εξεταστική και τοποθετήθηκα για υπηρεσία υπαίθρου(2003-04) στο αγροτικό ιατρείο Καρίτσας και Δίον Πιερίας.

Εκπλήρωσα την στρατιωτική μου θητεία(2004-05) στο  ειδικών δυνάμεων 596  αερομεταφερόμενο τάγμα πεζικού στη Αργυρούπολη Κιλκίς από όπου απολύθηκα με το βαθμό του έφεδρου ανθυπιάτρου και έχοντας κερδίσει ιδιαίτερη Μνεία από την 596 ΑΜ ταξιαρχία για τις υπηρεσίες μου.

 Ξεκίνησα την νοσοκομειακή μου εκπαίδευση(2006) στην Χειρουργική Κλινική του ΓΠΝ Παπανικολάου στην Α΄ Χειρουργική.

Συνέχισα την εκπαίδευσή μου στην Ορθοπαιδική Κλινική του Γ.Ν.Έδεσσας(2007-08)όπου  μελέτησα και εξάσκησα μεγάλη ποικιλία χειρουργικών τεχνικών στην επανορθωτική Ορθοπαιδική και στην Τραυματολογία.

Τον επόμενο σταθμό της εκπαιδευσής μου αποτέλεσε η Β Ορθοπαιδική Κλινική του Γ.Ν. Κιλκίς(2009-12)  στην οποία υπό την αιγίδα και επιστασία του πολύπειρου και αναγνωρισμένου Χ.Κρυστάλη  ασχολήθηκα με θέρμη και ενδιαφέρον στο αγαπημένο μου πεδίο της Αρθροσκοπικής Χειρουργικής και των Αθλητικών Κακώσεων καθώς και στην Επανορθωτική Χειρουργική  αποκτώντας πολύτιμα εφόδια.

 Στις 4 Σεπτεμβρίου 2012 λαμβάνω τον τίτλο Ειδικού Ορθοπαιδικού από την επιτροπή εξετάσεων του Αριστοτελείου Πανεπιστημιου Θεσσαλονίκης υπό τον καθηγητή Γ. Καπετάνο.

 Απο τον Οκτώβριο του 2012 διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στην Σίνδο Θεσσαλονίκης  στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 53 όπου και δραστηριοποιούμαι κοινωνικά και επαγγελματικα.

 Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσής μου αλλά και μετά από αυτήν συμμετέχω σε πολλά συνέδρια διευρύνοντας το επίπεδο της γνώσης μου με συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση.

 Εξειδικευμένος με πιστοποίηση στη θεραπεία με τα  σύγχρονα LASER χαμηλής ισχύος (Low Level Laser Therapy) .

 Πτυχιούχος του ADVANCED LIFE SUPPORT(ALS).

  Κάτοχος τίτλου του μετεκπαιδευτικού προγράματος στην Eπειγουσα Προνοσοκομειακή Iατρική(ΕΠΙ) του ΕΚΑΒ(διάρκειας 1 ετούς). 

 Επιστημονικά υπεύθυνος ως ιατρός/θεραπευτής  όλων των τμημάτων του Αθλητικού Σωματίου Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου(Ποδόσφαιρο/Μπάσκετ/Ακαδημίες Ανδρών-Γυναικών) και του τμήματος Μπάσκετ του Αθλητικού Σωματίου Αστέρας Σίνδου από το 2012 εώς και σήμερα.

 Έχω κάνει πάνω απο 50 προφορικές ανακοινώσεις, πληθώρα αναρτημένων ανακοινώσεων, δημοσιεύσεις σε ιατρικά επιστημονικά έντυπα και συμμετοχή σε πολλά χειρουργικά workshops.

 Είμαι ενεργό μέλος πολλών Ελληνικών και Διεθνών Επιστημονικών Εταιριών.

  Υποψήφιος κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με θέμα την Διοίκηση Μονάδων Υγείας.

 

 


 

  Καλώς ήρθατε στο ιατρείο μου.

 
Η διατήρηση της ποιότητας ζωής των ασθενών αποτελούν τον στόχο της καθημερινής θεραπευτικής μου πρακτικής.
Γι'αυτό προσφέρονται ιατρικές υπηρεσίες χρησιμοποιώντας προηγμένες μεθόδους θεραπείας που αφορούν την αρθροσκοπική χειρουργική για την αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων και τραυματισμών,τις επανορθωτικές επεμβάσεις αποκατάστασης μεγάλων και μικρών αρθρώσεων  με έμφαση στις ελάχιστα επεμβατικά χειρουργικές τεχνικές(M.I.S)και την τραυματολογία.
Μεγάλη σημασία έχει δοθεί στο τομέα της συντηρητικής αντιμετώπισης των ορθοπαιδικών παθήσεων και τραυματισμών.
Στο πλαίσιο αυτό το ιατρείο  έχει επανδρωθεί με την πλέον σύγχρονη συσκευή Laser το M.I.D PRO LASER με μεγάλη δυνατότητα επιτυχών θεραπευτικών αποτελεσμάτων  σε ένα ευρύ φάσμα ορθοπαιδικών παθήσεων όπως οσφυϊκές και αυχενικές δισκοκήλες,τενοντοπάθειες,τάχιστη μετατραυματική αποκατάσταση, οστεοαρθρίτιδα γονάτων,σπονδυλικής στήλης,χωρίς παρενέργειες,αποφεύγοντας την μακροχρόνια λήψη επιβλαβών για τον οργανισμό φαρμάκων.  
Παράλληλα η χρήση του διαγνωστικού υπερήχου του μυοσκελετικού συστήματος συμβάλει αποφασιστικά στη διάγνωση και την λύση των εκάστοτε διαφοροδιαγνωστικών προβλημάτων.
 Τέλος η μέθοδος βιολογικής θεραπείας με την χρήση αυτόλογων  αυξητικών παραγόντων από ενεργοποιημένα αιμοπετάλια (P.R.P) καθώς και άλλες εναλλακτικές ενέσιμες θεραπείες(Υαλουρονικό οξύ,Κολλαγόνο κ.α) που εφαρμόζονται υπό την καθοδήγηση υπερήχου ενισχύουν σημαντικά τις προηγμένες θεραπευτικές επιλογές που μπορούν  να χρησιμοποιηθούν για την ίαση των ασθενών 
Το ιατρείο  βρίσκεται στην διεύθυνση Μεγάλου Αλεξάνδρου 53, Σίνδος Θεσσαλονίκης .
Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο σταθ: 2310795858 ή στο κιν: 6976889349
Διενεργούνται κατ'οίκον επισκέψεις κατόπιν συνεννόησης.
Πιστοποιημένος για συνταγογράφηση και έκδοση παραπεμπτικών (ακτινογραφίες,μαγνητικές,οστεοπόρωση,φυσικοθεραπείες κ.α)για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΠΥ.
 
 
 
UA-35905416-1 http://orthopaidikos​-sindos.gr