Ωράριο λειτουργίας ιατρείου

 Δευτέρα-Παρασκευή

 πρωινές ώρες

10.00πμ-13.30μμ

απόγευμα

18.00μμ-21.00μμ

Προσπαθώ να παρέχω την καλύτερη ιατρική φροντίδα σε εσάς και την οικογένεια σας. Είμαι αφοσιωμένος στο να σας προσφέρω την καλύτερη φροντίδα και να κατανοήσω τις ιατρικές σας ανάγκες και να εξυπηρετήσω όλες τις απαιτήσεις σας.

 Οι τομείς εξειδίκευσης και ενασχόλησης μου είναι:

- Αρθροσκοπική χειρουργική ώμου, γόνατος και     ποδοκνημικής.             

- Αθλητικές κακώσεις .          

- Ολική αρθροπλαστική γόνατος και ισχίου.

-Αποκατάσταση τραυματισμών και χρονίων παθήσεων με       θεραπευτικά προτόκολλα εφαρμογής του πλέον σύγχρονου θεραπευτικού LASER M.I.D PRO.                                        
-Εξειδικευμένη θεραπεία με P.R.P(Platelet Rich Plasma) σε         περιπτώσεις παθήσεων οπου οι υπολοιπές συντηρητικές    μέθοδοι αντιμετώπισης έχουν αποτύχει.

- Μικροχειρουργική άκρας χείρας και άκρου ποδός.          

- Παθήσεις σπονδυλικής στήλης, σκολίωση,δισκοκήλες.              

- Παιδορθοπαιδικές παθήσεις.            

- Δυναμικός έλεγχος οστεοπόρωσης και μεταβολικών παθήσεων των οστών.

-Εκδοση περαπεμπτικών και συνταγογράφηση ΕΟΠΠΥ

 Επισκεφθείτε με ή καλέστε με Μεγάλου Αλεξάνδρου 53 Σίνδος Θεσσαλονίκης,τηλ.ιατρείου 2310795858 κιν.6976889349, τα στοιχεία αυτά μπορείτε να τα βρείτε και στην σελίδα Επικοινωνία.

  Καλώς ήρθατε στο ιατρείο μου.

 
Η διατήρηση της ποιότητας ζωής των ασθενών αποτελούν τον στόχο της καθημερινής θεραπευτικής μου πρακτικής.
Γι'αυτό προσφέρονται ιατρικές υπηρεσίες χρησιμοποιώντας προηγμένες μεθόδους θεραπείας που αφορούν την αρθροσκοπική χειρουργική για την αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων και τραυματισμών,τις επανορθωτικές επεμβάσεις αποκατάστασης μεγάλων και μικρών αρθρώσεων  με έμφαση στις ελάχιστα επεμβατικά χειρουργικές τεχνικές(M.I.S)και την τραυματολογία.
Μεγάλη σημασία έχει δοθεί στο τομέα της συντηρητικής αντιμετώπισης των ορθοπαιδικών παθήσεων και τραυματισμών.
Στο πλαίσιο αυτό το ιατρείο  έχει επανδρωθεί με την πλέον σύγχρονη συσκευή Laser το M.I.D PRO LASER με μεγάλη δυνατότητα επιτυχών θεραπευτικών αποτελεσμάτων  σε ένα ευρύ φάσμα ορθοπαιδικών παθήσεων όπως οσφυϊκές και αυχενικές δισκοκήλες,τενοντοπάθειες,τάχιστη μετατραυματική αποκατάσταση, οστεοαρθρίτιδα γονάτων,σπονδυλικής στήλης,χωρίς παρενέργειες,αποφεύγοντας την μακροχρόνια λήψη επιβλαβών για τον οργανισμό φαρμάκων.  
Παράλληλα η χρήση του διαγνωστικού υπερήχου του μυοσκελετικού συστήματος συμβάλει αποφασιστικά στη διάγνωση και την λύση των εκάστοτε διαφοροδιαγνωστικών προβλημάτων.
 Τέλος η μέθοδος βιολογικής θεραπείας με την χρήση αυτόλογων  αυξητικών παραγόντων από ενεργοποιημένα αιμοπετάλια (P.R.P) καθώς και άλλες εναλλακτικές ενέσιμες θεραπείες(Υαλουρονικό οξύ,Κολλαγόνο κ.α) που εφαρμόζονται υπό την καθοδήγηση υπερήχου ενισχύουν σημαντικά τις προηγμένες θεραπευτικές επιλογές που μπορούν  να χρησιμοποιηθούν για την ίαση των ασθενών 
Το ιατρείο  βρίσκεται στην διεύθυνση Μεγάλου Αλεξάνδρου 53, Σίνδος Θεσσαλονίκης .
Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο σταθ: 2310795858 ή στο κιν: 6976889349
Διενεργούνται κατ'οίκον επισκέψεις κατόπιν συνεννόησης.
Πιστοποιημένος για συνταγογράφηση και έκδοση παραπεμπτικών (ακτινογραφίες,μαγνητικές,οστεοπόρωση,φυσικοθεραπείες κ.α)για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΠΥ.
 
 
 
UA-35905416-1 http://orthopaidikos​-sindos.gr