Ωράριο λειτουργίας ιατρείου

 Δευτέρα-Παρασκευή

 πρωινές ώρες

10.00πμ-13.30μμ

απόγευμα

18.00μμ-21.00μμ

Ενέσιμη θεραπεία υαλουρονικού οξέος.

Η έγχυση υαλουρονικού οξέος στις αρθρώσεις χρησιμοποιείται ευρέως τα τελευταία χρόνια για την ανακούφιση από τον πόνο των χόνδρινων βλαβών και της οστεοαρθρίτιδας. Το υαλουρονικό οξύ είναι μια ουσία η οποία περιέχεται φυσιολογικά στο αρθρικό υγρό και στον αρθρικό χόνδρο. Η δράση της συνίσταται στην λίπανση των αρθρώσεων, έτσι ώστε τα οστά της άρθρωσης να κινούνται κατά το δυνατό χωρίς τριβή και φθορά μεταξύ τους. Επίσης, το υαλουρονικό οξύ, συντελεί σε κάποιο βαθμό και στην απορρόφηση των φορτίων της άρθρωσης.

 

Στους ασθενείς με χόνδρινες βλάβες και οστεοαρθρίτιδα  έχει βρεθεί ότι το υαλουρονικό οξύ είναι μειωμένο στις πάσχουσες αρθρώσεις. Στις περιπτώσεις αυτές μπορεί να χρησιμοποιηθεί η έγχυση υαλουρονικού οξέος για ανακούφιση από τον πόνο. Φαίνεται επίσης ότι η έγχυση υαλουρονικού οξέος έχει και αντιφλεγμονώδη δράση, ενώ προκαλεί  και αντίδραση από τον ίδιο τον οργανισμό που συνθέτει μεγαλύτερες ποσότητες «φυσιολογικού» υαλουρονικού οξέος.

 

 

Η έγχυση υαλουρονικού επαναφέρει τη γλοιότητα του αρθρικού υγρού πάλι στα φυσιολογικά επίπεδα. Το υαλουρονικό πρέπει να χορηγείται σε μια σειρά 3-5 ενέσεων, ανά διαστήματα μίας εβδομάδας και οι ασθενείς συνήθως εμφανίζουν βελτίωση της λειτουργίας του γόνατος με λιγότερο πόνο για διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους.

 

 

  Καλώς ήρθατε στο ιατρείο μου.

 
Η διατήρηση της ποιότητας ζωής των ασθενών αποτελούν τον στόχο της καθημερινής θεραπευτικής μου πρακτικής.
Γι'αυτό προσφέρονται ιατρικές υπηρεσίες χρησιμοποιώντας προηγμένες μεθόδους θεραπείας που αφορούν την αρθροσκοπική χειρουργική για την αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων και τραυματισμών,τις επανορθωτικές επεμβάσεις αποκατάστασης μεγάλων και μικρών αρθρώσεων  με έμφαση στις ελάχιστα επεμβατικά χειρουργικές τεχνικές(M.I.S)και την τραυματολογία.
Μεγάλη σημασία έχει δοθεί στο τομέα της συντηρητικής αντιμετώπισης των ορθοπαιδικών παθήσεων και τραυματισμών.
Στο πλαίσιο αυτό το ιατρείο  έχει επανδρωθεί με την πλέον σύγχρονη συσκευή Laser το M.I.D PRO LASER με μεγάλη δυνατότητα επιτυχών θεραπευτικών αποτελεσμάτων  σε ένα ευρύ φάσμα ορθοπαιδικών παθήσεων όπως οσφυϊκές και αυχενικές δισκοκήλες,τενοντοπάθειες,τάχιστη μετατραυματική αποκατάσταση, οστεοαρθρίτιδα γονάτων,σπονδυλικής στήλης,χωρίς παρενέργειες,αποφεύγοντας την μακροχρόνια λήψη επιβλαβών για τον οργανισμό φαρμάκων.  
Παράλληλα η χρήση του διαγνωστικού υπερήχου του μυοσκελετικού συστήματος συμβάλει αποφασιστικά στη διάγνωση και την λύση των εκάστοτε διαφοροδιαγνωστικών προβλημάτων.
 Τέλος η μέθοδος βιολογικής θεραπείας με την χρήση αυτόλογων  αυξητικών παραγόντων από ενεργοποιημένα αιμοπετάλια (P.R.P) καθώς και άλλες εναλλακτικές ενέσιμες θεραπείες(Υαλουρονικό οξύ,Κολλαγόνο κ.α) που εφαρμόζονται υπό την καθοδήγηση υπερήχου ενισχύουν σημαντικά τις προηγμένες θεραπευτικές επιλογές που μπορούν  να χρησιμοποιηθούν για την ίαση των ασθενών 
Το ιατρείο  βρίσκεται στην διεύθυνση Μεγάλου Αλεξάνδρου 53, Σίνδος Θεσσαλονίκης .
Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο σταθ: 2310795858 ή στο κιν: 6976889349
Διενεργούνται κατ'οίκον επισκέψεις κατόπιν συνεννόησης.
Πιστοποιημένος για συνταγογράφηση και έκδοση παραπεμπτικών (ακτινογραφίες,μαγνητικές,οστεοπόρωση,φυσικοθεραπείες κ.α)για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΠΥ.
 
 
 
UA-35905416-1 http://orthopaidikos​-sindos.gr